Onze mensen zijn nog in opleiding. Ze oefenen intensief met de verschillende onderdelen, vaardigheden en machines. Het is een complex proces met veel – vaak complexe – stappen. Tijdens de opleiding worden al  veel schoenen gemaakt. We verkopen deze studiemodellen regelmatig tijdens speciale Monsterverkopen in de fabriek.

Martijn: “De schoenen die dan verkocht worden, zijn studiemodellen. Dat betekent dat ze nog niet de kwaliteit hebben die ze na de officiële introductie zullen hebben. De studiemodellen zijn wel zeer draagbaar, handgemaakt en uniek.”

Alle schoenen zijn gemaakt van leer. De loopzool van de studiemodellen is soms van kunststof om ze  betaalbaar te houden. Deze schoenen zijn prima draagbaar. De prijzen variëren van € 40 tot € 150, afhankelijk van materiaal en kwaliteit. Je kunt uitsluitend met pin betalen.

De eerstvolgende Monsterverkoop vindt plaats op donderdag 14 december van 16.30 tot 19.00 uur aan de Coehoornstraat 60 in Arnhem. Er worden zowel dames- als herenschoenen aangeboden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van studiemodellen.