contact

Dukskoen is gevestigd in het souterrain van de voormalige Evangelische basisschool De Rank in de wijk Coehoorn in Arnhem. Dit is direct tegenover het centraal station.

Ons bezoekadres:

Coehoornstraat 60
6811 LA Arnhem

E info@dukskoen.nl
T 06 54 79 47 04

Coehoorn
Arnhem deelt met Groningen de tweede plaats als stad met de meeste werkgelegenheid in de creatieve sector. Het borrelt aan alle kanten. Een nieuwe generatie creatieve ondernemers heeft van de Gemeente Arnhem toestemming gekregen om zich in het Coehoorngebied te vestigen en hier met elkaar en de omwonenden iets moois van te maken.

Het gebied heeft van oorsprong al een bestemming als broedplaats voor onderwijs en creativiteit. In de veelal grote en oude panden zijn inmiddels ruim 80 ondernemers gevestigd. Er is een openbaar park aangelegd en café Stella by Starlight zorgt voor koffie en lekkere happen.

De bebouwing in Coehoorn wordt van de gemeente gehuurd en door de stichting Coehoorn Centraal beheerd en verhuurd aan creatieve ondernemers. De stichting investeert stapje voor stapje in het project vanuit de huuropbrengsten. Formeel loopt het project in september 2018 af, maar vervolgscenario’s zijn in de maak.

Kijk voor meer informatie over Coehoorn op www.coehoorncentraal.nl

Volg ons op sociale media: